Λιγα λογια για τη μεσοθεραπεια

Χρησιμοποιείται σε πολλές διαδικασίες. Tο βάθος τοποθέτησης του υλικού διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής. Οι δύο βασικές εφαρμογές της μεσοθεραπείας είναι στη βελτίωση της υφής του δέρματος του προσώπου αφενός και στη θεραπεία της κυτταρίτιδας αφετέρου. Βέβαια, η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε ραγάδες (ραβδώσεις), απώλεια μαλλιών, διόρθωση ρυτίδων κτλ. Στη βελτίωση της υφής του προσώπου απευθύνεται συνήθως σε δέρματα που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχουν λεπτές ρυτιδώσεις. Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε πολλές περιπτώσεις υπερμελάγχρωσης (πανάδες) και σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, όπως η Μικροδερμοαπόξεση, έχει εντυπωσιακά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο σώμα, η μεσοθεραπεία μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα, είτε στο λίπος, είτε στη χαλάρωση της επιδερμίδας. Στην περίπτωση της κυτταρίτιδας βοηθά και στις περιπτώσεις εκείνες όπου υπάρχει οίδημα και σε αυτές όπου η κυτταρίτιδα είναι καθαρά λιπώδης. Η συχνότητα και ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από τον υπεύθυνο Δερματολόγο.

Εκτός από την κυτταρίτιδα, χρησιμοποιείται και για λιποδιάλυση σε περιοχές όπως η κοιλιακή χώρα (με συνεδρίες που γίνονται μόνο από το γιατρό), οι γλουτοί, οι μηροί και οι βραχίονες, καθώς και για σύσφιξη σε όλα τα παραπάνω. Συνδυάζεται άριστα και με άλλες τεχνικές λιπογλυπτικής και σύσφιξης του σώματος, με ασφαλή και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

logo
© 2016 Δέρμα Σώμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεύκης 11, 16672, Βάρη
2109656777 - 2109656778
info@dermasoma.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 21:00

Σάββατο: 9:00 - 15:00

SOCIAL