• Βαθυς καθαρισμος προσωπου

  • Βαθυς καθαρισμος προσωπου

Τι ειναι ο βαθυς καθαρισμος προσωπου;

Ο Βαθύς Καθαρισμός του προσώπου είναι μία από τις θεμελιώδεις περιποιήσεις που εφαρμόζονται στην Αισθητική και είναι απαραίτητος για την υγεία του δέρματος, σε όλες τις ηλικίες. Το καυσαέριο, η ρύπανση και οι εκκρίσεις του δέρματος το εμποδίζουν να αναπνέει, να απορροφά σωστά και να λειτουργεί φυσιολογικά. Κατά συνέπεια, με τον καθαρισμό το δέρμα απαλλάσσεται από ρύπους, νεκρά κύτταρα και συσσωρευμένο σμήγμα και έτσι το δέρμα εξαγνίζεται, εξισορροπείται και αναζωογονείται.

Γίνεται με ατμό – όζον , πριν από τον οποίο εφαρμόζεται πάντοτε ελαφρύ peeling και περιποίηση με μάλαξη προσώπου και αυχένα. Μετά την εξαγωγή του σμήγματος , μέσω ενός προηγμένου συνδυασμού αντιφλεγμονωδών , αντιμικροβιακών και ενυδατικών συστατικών, το δέρμα ηρεμεί και προστατεύεται από βακτήρια.

Ο Βαθύς Καθαρισμός του προσώπου θα πρέπει να τελείται πριν από την έναρξη οποιουδήποτε θεραπευτικού πρωτοκόλλου, εκτός εάν ο δερματολόγος έχει δώσει άλλες οδηγίες λόγω προϋπάρχουσας αγωγής. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθά ακόμα και στην αγωγή κατά της φλεγμονώδους ακμής και μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία σε ακνεϊκά δέρματα που δε βρίσκονται σε φάση μεγάλης έξαρσης των φλεγμονών. Είναι μια θεραπεία που βελτιώνει άμεσα την όψη και υφή της επιδερμίδας, προσφέροντας υγεία και λάμψη στο δέρμα και μπορεί να γίνει όλες τις εποχές.

logo
© 2016 Δέρμα Σώμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεύκης 11, 16672, Βάρη
2109656777 - 2109656778
info@dermasoma.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 21:00

Σάββατο: 9:00 - 15:00

SOCIAL