• Μεσοθεραπεια

  • Μεσοθεραπεια

Τι είναι η μεσοθεραπεια;

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική και όχι ένα συγκεκριμένο είδος θεραπείας. Η τεχνική αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά είδη προβλημάτων. Xρησιμοποιείται για διαδικασίες όπως: βελτίωση της υφής του δέρματος, των ρυτίδων, του τοπικού πάχους, των ουλών, της κυτταρίτιδας, της τριχόπτωσης και για διάφορες άλλες. Ονομάζεται μεσοθεραπεία διότι συνίσταται στο να εγχύονται με ενέσιμο τρόπο ουσίες στο μεσόδερμα, δηλαδή στο συνδετικό ιστό, που βρίσκεται κάτω από το δέρμα.

Πως γινεται;

Εφαρμόζεται από γιατρό ή αισθητικό. Υπάρχει σε ενέσιμη μορφή χρησιμοποιώντας μια πολύ λεπτή βελόνα όπου γίνεται έγχυση των ουσιών στο δέρμα. Ο βαθμός του πόνου είναι μηδαμινός σαν ελαφρύ τσίμπημα εώς ελάχιστος. Μία άλλη κενοτόμα τεχνική που χρησιμοποιήται είναι το metatherapy. Δημιουργεί αόρατες μικροδιατρήσεις στο δέρμα. Λόγω της προηγμένης και κατωχειρομένης με δίπλωμα ευρεσυτεχνίας κεφαλής από πολυκαρμπονήτη η θεραπεία γίνεται ανώδυνη. Ιδανική ακομή και για τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΣ

Flash Lift : Αναστέλλει τα σημάδια γήρανσης, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα ''lift effect''. Αλυσίδες από αμινοξέα δημιουργούν ένα δέρμα σφριγηλό, βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή του δέρματος.

HydraCare: Ένα σύμπλεγμα ανανεωτικής φόρμουλας και καθαρού υαλουρονικού οξέος, διορθώνουν την διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Αποκαθιστά τον χαμένο τόνο και την ελαστικότητα, καθώς προσφέρει υψηλή ενυδάτωση.

Detox: Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό κοκτέιλ, για την αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες. Προσφέρει βιοαναζωογόνηση και κυτταρική θρέψη . Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις ελεύθερες ρίζες και παράλληλα αποτοξινώνει το δέρμα.

Brightening: Εξειδικευμένες λευκαντικές ουσίες και μείγματα βιταμινών για ομαλοποίηση και βελτίωση των χρωστικών βλαβών του δέρματος. Βελτιώνει την όψη καφέ κηλίδων και πανάδων, δίνοντας ομοιόμορφα ενιαίο τόνο στην επιδερμίδα.

Shine: Τονωτική και άκρως αντιοξειδωτική η βιταμίνη C έρχεται να προσφέρει λάμψη, ενώ αποτρέπει και προλαμβάνει από τις συνέπειες της UV ακτινοβολίας προλαμβάνοντας την δημιουργία νέων ελεύθερων ριζών.

Metatherapy: Βοηθά στη φυσική διαδικασία βελτίωσης του δέρματος, μέσω της τόνωσης της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα διεισδύουν ισχυροί συνδυασμοί ορών, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες όπως αντιγήρανση, μελάγχρωση, σημάδια ακμής , ενυδάτωση και αντιοξείδωση.

MesoRedensity: Πρόκειται για μια ενισχυμένη θεραπεία ενδοδερμικής έγχυσης υαλουρονικού οξέος (skin booster), που εκτελείται απoκλειστικά από τους ιατρούς με αποτέλεσμα μακράς διάρκειας και μακροπρόθεσμη αναδόμηση της επιδερμίδας. Αυξάνει την τόνωση, την ελαστικότητα, και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.

logo
© 2016 Δέρμα Σώμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεύκης 11, 16672, Βάρη
2109656777 - 2109656778
info@dermasoma.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 21:00

Σάββατο: 9:00 - 15:00

SOCIAL