• Lpg Endermologie

 • LPG Endermologie

LPG Endermologie Προσωπου

Αποτελεί ήδη αγαπημένη θεραπεία αντιγήρανσης, μιας και είναι απόλυτα φυσική και ανώδυνη,με αποτελεσματική τεχνική και χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας

Τι είναι το LPG Endermologie;
To LPG Endermologie προσώπου, είναι η επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης εξελιγμένη από την LPG και πιστοποιημένη με περισσότερες από 110 επιστημονικές μελέτες. Μέσω της αρχής της μηχανικής μετάδοσης μηνυμάτων ('mechanotransduction'), η επιφάνεια του δέρματος διεγείρεται και προκαλούνται εις βάθος βιολογικές αντιδράσεις, μία απολύτως ανώδυνη και μη επεμβατική διαδικασία. Υστερα από μια σειρά επισκέψεων θεραπείας, επιφέρει εν τω βάθει δράση στον ιστό, επανα-ενεργοποιώντας την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άντρες και γυναίκες.

Όπως αποδείχτηκε, κατά τη διάρκεια ερευνας στο University Hospital Besancon, France, 2013, μέσω των βιοψιών στο δέρμα εθελοντών, η διαδικασία αυτή σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες κάνει :

 • το ενδογενές υαλουρονικό οξύ του δερματικού ιστού να αυξάνεται κατά 80%,
 • η ελαστίνη να αυξάνεται κατά 46%,
 • οι ρυτίδες να λειαίνονται κατά 21%,
 • το δέρμα να συσφίγγεται μέσω κολλαγονογένεσης κατά 23%,
 • οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια να μειώνονται κατά 15% και 19%, αντίστοιχα και η φυσική λάμψη του δέρματος να αποκαθίσταται και να διπλασιάζεται.

Σε ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία αντιγήρανσης:

 • Όταν το δέρμα σας είναι κουρασμένο και θαμπό:
  Σε μόλις 15 λεπτά η μέθοδος LPG ανανεώνει το δέρμα σας και αποκαθιστά την υγιή του λάμψη. Άγχος, μόλυνση και κάπνισμα είναι όλοι παράγοντες, που επηρεάζουν την αιματική και τη λεμφική μικροκυκλοφορία. Τοξίνες συσσωρεύονται, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και ο τόνος του μειώνεται.Η μηχανική διέγερση που προκαλεί στους ινοβλάστες το LPGπροσώπου βελτιώνει την αιμάτωση και αποβάλλει τις τοξίνες, ώστε να ανανεώσει το δέρμα.
 • Όταν θέλετε να απαλύνετε τις ρυτίδες με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο:
  Η πατενταρισμένη, μη επεμβατική τεχνική LPG βελτιώνει σε κάποιο βαθμό με φυσικό τρόπο εκ των έσω και ρυτίδες, είτε επιφανειακές είτε πιο βαθιές. Η μηχανική διέγερση που προκαλείται ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό. Ως αποτέλεσμα, οι ινοβλάστες αρχίζουν να επανεκκρίνουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δύο ουσίες υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Με την αναδιοργάνωση των ινών του κολλαγόνου, η αρχιτεκτονική του δερματικού ιστού δείχνει καλύτερα δομημένη και πιο ομοιόμορφη.
 • Πριν και μετά τη χρήση βοτουλινικής τοξίνης (Botox®) και/ή εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος και άλλες επεμβατικές αισθητικές θεραπείες.
  Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να συμπληρώνετε τις παραπάνω θεραπείες αντιγήρανσης με ένα πρόγραμμα 100% φυσικής κυτταρικής διέγερσης LPG.

  Πριν την ενέσιμη ή επεμβατική θεραπεία:
  Προμηθεύει τους ιστούς με οξυγόνο και βελτιώνει την αγγείωση, επιτρέποντας την καλύτερη διείσδυση των ενέσιμων ουσιών. Ή προετοιμάζοντας το δέρμα για τη διαδικασία του χειρουργείου ή άλλης επεμβατικής θεραπείας.

  Μετά την ενέσιμη ή επεμβατική θεραπεία:
  Το LPG βοηθάει στην πιο ομοιόμορφη κατανομή των εμφυτευμάτων. Σας συμβουλεύουμε μόνο να αποφεύγετε την εφαρμογή για μερικές ημέρες στην περιοχή, όπου έχει προηγηθεί ενέσιμη θεραπεία, (ή έστω για όσο χρόνο η περιοχή φλεγμαίνει). Μέσω της λεμφικής παροχέτευσης, βοηθά στην απορρόφηση του οιδήματος και μειώνει αισθητά τις παρενέργειες της όποιας επεμβατικής θεραπείας. Παρακαλούμε –σε κάθε περίπτωση- να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας.

Τι αποτελέσματα να περιμένω;
Θα δείτε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Στο τέλος της πρώτης συνεδρίας, το δέρμα σας θα αποκτήσει μία υγιή φυσική λάμψη, θα το αισθάνεστε πιο απαλό και η επιδερμίδα σας θα δείχνει φωτεινότερη .από 12 συνεδρίες, τα αποτελέσματα γίνονται εντονότερα. Οι ρυτίδες σας λειαίνονται, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται, τα ζυγωματικά ενισχύονται και -το σημαντικότερο- το πρόσωπό σας δείχνει νεότερο! Ήδη μετά από την πρώτη συνεδρία, η μικροκυκλοφορία στο πρόσωπό σας βελτιώνεται, οι ιστοί έχουν οξυγονωθεί και η επιδερμίδα σας ανακτά τη φρεσκάδα και τη λάμψη της.

Αποτελεί την τέλεια θεραπεία αντιγήρανσης πριν από τη βραδινή σας έξοδο. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται με την συνέχιση των θεραπειών αντιγήρανσης. Οι ρυτίδες αρχίζουν να διορθώνονται εκ των έσω, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμες θεραπείες ( Botox ή υαλουρονικό οξύ ή νήματα) για ακόμα καλυτέρα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα. Έτσι η ανανέωση είναι ορατή και διαρκής, παραμένοντας, όμως, απολύτως φυσική.

Ιδανικά απαιτείται επανάληψη της συνεδρίας 2 φορές εβδομαδιαίως για 5 εβδομάδες για να γίνει η διέγερση των ινοβλαστών και προκειμένου να διατηρηθεί στα επιθυμητά επίπεδα να συνεχιστούν για άλλες 4-6 εβδομάδες . Φυσικά αυτό εξαρτάται και από την ανταπόκριση του κάθε ασθενούς και το βαθμό προβλήματος που υπάρχει.

Ποιές είναι οι αντενδείξεις;
Γενικά, το LPG δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται σε ασθενείς πάσχοντες από κάποιο σοβαρό νόσημα ή δερματική μόλυνση. Αν έχετε αμφιβολίες, ζητήστε τη συμβουλή του δερματολόγου σας.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο;
Οι τεχνικές LPG έχουν χρησιμοποιηθεί επί χρόνια από πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους, φυσίατρους, φυσιοθεραπευτές, ινστιτούτα και γνωστά κέντρα spa ανά τον κόσμο. Υπάρχουν περισσότερες από 110 κλινικές και επιστημονικές μελέτες, που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη μελέτη, συντονισμένη από τον καθηγητή Lafontan (INSERM, Toulouse), η δράση των συστημάτων προκαλεί εν τω βάθει πύκνωση του δέρματος, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου (+240%) και ελαστίνης (+160%), μία δραστική και 100% φυσική λύση αντιγήρανσης.

logo
© 2016 Δέρμα Σώμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεύκης 11, 16672, Βάρη
2109656777 - 2109656778
info@dermasoma.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 21:00

Σάββατο: 9:00 - 15:00

SOCIAL