• Αποτριχωση με Laser

  • Αποτριχωση με Laser

Η υπερβολική τριχοφυία και η απαλλαγή από αυτή είναι θέματα τα οποία απασχολούν εδώ και αιώνες το γυναικείο (κυρίως) πληθυσμό ανά την υφήλιο. Στις Μεσογειακές χώρες, το φαινόμενο της υπερτρίχωσης και του δασυτριχισμού είναι λίγο πιο έντονα, με αποτέλεσμα να απασχολούν άνδρες και γυναίκες από όλο και πιο νεαρές ηλικίες. Σε περιπτώσεις μάλιστα γυναικών όπου υπάρχει και κάποια ορμονική διαταραχή η οποία μπορεί να αυξήσει την εμφάνιση και την ένταση της τριχοφυίας (όπως πχ το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών), το πρόβλημα είναι πια και έντονα ψυχολογικό, αφού η υπερβολική τριχοφυία εντοπίζεται σε σημεία όπως το πρόσωπο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης επάνω στο θέμα της αντιμετώπισης της τριχοφυίας, η πλέον ενδεδειγμένη λύση για μακροπρόθεσμα και ασφαλή αποτελέσματα είναι η αποτρίχωση με Laser. Το Laser δρα «χρωμοεπιλεκτικά» στην τριχοφυία, απορροφάται δηλαδή από τα στοιχεία του δέρματος όπου υπάρχει μεγάλη εναπόθεση της χρωστικής ουσίας μελανίνης. Οι σκούρες τρίχες, ως οι φορείς της πιο μεγάλης ποσότητας συγκεντρωμένης μελανίνης στο δέρμα, απορροφούν ενέργεια από την ακτίνα του Laser και έτσι η θερμοκρασία μέσα στο θύλακα της τρίχας αυξάνει τόσο ώστε να οδηγήσει σε θερμική καταστροφή και της ίδιας της τρίχας, καθώς και των κυττάρων που την αναγεννούν. Με την επαναληψιμότητα των συνεδριών τα αναγεννητικά κύτταρα των τριχών εξασθενούν τόσο, ώστε οι τρίχες να εξαλείφονται τελείως ή να υποστρέφουν μόνιμα σε ένα ανεπαίσθητο χνούδι.

Το Ιατρείο μας διαθέτει δοκιμασμένα και ασφαλή Laser τεχνολογίας αιχμής, τα οποία, μαζί με την τεχνογνωσία και εξειδίκευση των χειριστών μας, μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία κάθε είδος και ένταση τριχοφυίας, σε όλους τους φωτότυπους δέρματος.

logo
© 2016 Δέρμα Σώμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεύκης 11, 16672, Βάρη
2109656777 - 2109656778
info@dermasoma.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 21:00

Σάββατο: 9:00 - 15:00

SOCIAL