• Fractional Laser

  • Fractional Laser

Τι ειναι το Fractional Laser

Πρόκειται για την πιο μοντέρνα και καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική σήμερα.
Με το Fractional Laser οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνά» τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό. Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Το Fractional Laser ειναι ιδανικο για:

Αναπλαση προσωπου

Αποκτήστε πάλι τη χαμένη λάμψη και νεανική όψη στο δέρμα σας και σβήστε τα σημάδια του χρόνου. Με το Fractional Laser, το δέρμα μας ξαναγεννιέται. Πρόκειται για το μόνο laser που εισέρχεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα, προκαλώντας εκ νέου παραγωγή καινούριου κολλαγόνου. Έτσι, χωρίς να ξεφλουδίζει την επιδερμίδα σβήνει τις ρυτίδες, τις κηλίδες, συσφίγγει τους πόρους, εξαλείφει τις ουλές ακμής και κάνει ουσιαστική σύσφιξη. Η ανάπλαση προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα με botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, χημικά peeling, μεσοθεραπεία

Θεραπεια ρυτιδων

Το Fractional Laser διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης «γεμίζοντας» με φυσικό τρόπο της ρυτίδες έκφρασης και της λεπτές γραμμές του προσώπου σας. Είναι ιδανικό για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, τις ρυτίδες του μετώπου, γύρω από το στόμα και του λαιμού, κάνοντας ταυτόχρονα ουσιαστική σύσφιξη στις περιοχές αυτές. Μπορεί να συνδυαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα με botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, χημικά peeling, μεσοθεραπεία, βλεφαροπλαστική.

Φωτογηρανση

Φωτογήρανση είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας δράσης του ήλιου πάνω στο δέρμα μας.
Έχει το πρόσωπό σας βαθιές ρυτίδες, κηλίδες, δυσχρωμίες, ευρυαγγείες ή έχει χάσει την ελαστικότητά του;
Εμφανίζει ο λαιμός σας δυσχρωμίες ή έχει χαλαρώσει το δέρμα σας; Έχετε καφέ κηλίδες και φακίδες στην περιοχή του ντεκολτέ;
Νιώθετε ότι τα χέρια σας είναι πρόωρα γηρασμένα;
Όλα αυτά είναι σημάδια φωτογήρανσης.
Το Fractional Laser δίνει τη λύση εδώ με θεαματικά αποτελέσματα όπως επίσης και στους άνδρες.
Μπορεί να συνδυαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα με botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος,δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, χημικά peeling, μεσοθεραπεία, βλεφαροπλαστική.

Θεραπεια ραγαδων

Το Fractional CO2 Laser είναι το μόνο laser που μπορεί να εγγυηθεί την εξαφάνισή τους, ξαναδημιουργώντας από την αρχή καινούριο υγιές δέρμα κάτω από την επιδερμίδα μας.
Αν οι ραγάδες δέρματος σας είναι κόκκινες πρέπει να βιαστείτε. Στη φάση αυτή η θεραπεία είναι πιο γρήγορη και οι ραγάδες δέρματος εξαφανίζονται εντελώς σε 3 με 4 θεραπείες.
Αν οι ραγαδες δερματος σας είναι λευκές θα χρειαστείτε μεγαλύτερο αριθμό συνεδριών έως την εξαφάνισή τους. Όμως και στις λευκές ραγάδες δέρματος τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.
Το fractional laser CO2 αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδο που κερδίζει ολοένα έδαφος τα τελευταία χρόνια στην αντιμετώπιση ραγάδων δέρματος καθώς φαίνεται να έχει τα πιο θεαματικά αποτελέσματα. Στην αντιμετώπιση ραγάδων με laser, η ακτίνα χωρίζεται σε δεκάδες λεπτές δέσμες οι οποίες σαρώνουν επιλεκτικά την επιφάνεια του δέρματος. Η δράση του laser στην αντιμετώπιση ραγάδων δέρματος έγκειται στη δημιουργία πολλαπλών μικροτραυματισμών κάτω από την επιδερμίδα, οι οποίοι διεγείρουν τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη εκ νέου. Μετά την επούλωση του δέρματος το κατεστραμμένο δέρμα αντικαθίσταται με καινούριο, υγιές, μειώνοντας το βάθος των ραγάδων δέρματος. Το χρώμα τους προσομοιάζει περισσότερο με το φυσιολογικό δέρμα και οι ραγάδες σβήνουν σταδιακά. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά ενώ ταυτόχρονα επιτελείται σύσφιξη της επιδερμίδας.

Συσφιξη προσωπου

Νιώθετε ότι το δέρμα σας έχει χάσει την ελαστικότητά του; Το Fractional Laser είναι η μόνη θεραπεία που μπορεί να κάνει σύσφιξη προσώπου και του λαιμού. Μέσω της δημιουργίας νέου κολλαγόνου και ελαστίνης αποκαθίσταται η ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επαναπροσδιορίζεται το οβάλ του προσώπου, βελτιώνεται η περιοχή των ματιών και ο λαιμός αποκτά πιο νεανική όψη.Οι θεραπείες σύσφιξης προσώπου μπορούν να συνδυαστούν με πολύ καλά αποτελέσματα με botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος,δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, χημικά peeling, μεσοθεραπεία, Laser Smartlipo, βλεφαροπλαστική.

Fractional laser σωματος

Έχετε χαλαρό δέρμα ή κυτταρίτιδα σε γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, βραχίονες (μπράτσα); Οι ακτίνες του Fractional Laser εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας κινητοποιώντας τους μηχανισμούς της επούλωσης και της δημιουργίας νέου κολλαγόνου. Έτσι επιτελείται σύσφιξη και βελτιώνεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.
Είναι ιδανικό για μικρές επιφάνειες όπως βραχίονες και γλουτοί. Μπορεί να συνδυαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα με laser smart lipo, μεσοθεραπεία λιπόλυσης, μεσοθεραπεία σύσφιξης.

Κηλιδες – παναδες

Εξαφανίστε τις καφέ κηλίδες και πανάδες στο πρόσωπό σας, το ντεκολτέ και τα χέρια σας.
Το Fractional CO2 Laser αφαιρεί την επιφανειακή μελανίνη κάνοντας ταυτόχρονα και ανάπλαση στο δέρμα προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ δίνοντάς του νεανικότερη όψη.Είναι επίσης αποτελεσματικό και στους άνδρες.
Μπορεί να συνδυαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα με δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους και χημικά peeling.

Ουλες ακμης / ουλες και σημαδια

Έχετε σημάδια ή ουλές από κάποιο παλιό τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση που θα θέλατε να βελτιώσετε;
Το Fractional CO2 Laser δημιουργώντας καινούριο ιστό κάτω από την επιδερμίδα βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό υπερτροφικές ή δύσμορφες ουλές μειώνοντας τη χρωματική τους διαφορά από το γύρω δέρμα, κάνοντάς τις αισθητικά πιο αποδεκτές.
Οι κυριότερες περιοχές που εφαρμόζεται είναι το πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, ο λαιμός, το ντεκολτέ, και τα χέρια.

logo
© 2016 Δέρμα Σώμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεύκης 11, 16672, Βάρη
2109656777 - 2109656778
info@dermasoma.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 21:00

Σάββατο: 9:00 - 15:00

SOCIAL