• Χημικά peelings

 • Χημικα peelings

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ XHMIKA PEELINGS;

Το peeling είναι μία τεχνική η οποία χρησιμοποιείται για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος. Αποσκοπεί στην αφαίρεση των επιφανειακών στοιβάδων του έτσι ώστε η νέα επιδερμίδα που δημιουργείται να είναι πάντα ποιοτικά καλύτερη από την προηγούμενη. Μ΄αυτή τη θεραπεία εφαρμόζεται στο δέρμα ένα ειδικό διάλυμα έτσι ώστε να προκαλέσει την απολέπισή του. Το νέο δέρμα είναι πιο απαλό, φωτεινότερο και με λιγότερες ρυτίδες, πανάδες, ουλές ακμής καθώς και με λιγότερο προφανείς πόρους.

 • BrightMe:
  Μια ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία που ειδικεύεται στην υπερμελάγχρωση και μέλασμα. Η σειρά αυτή δρα σε κυτταρικό επίπεδο εστιάζοντας στο σημείο της παθολογίας. Με τη ρύθμιση της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης των μελανοκυττάρων οι ισχυρές δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία , όχι μόνο εξαλείφουν τις δυσχρωμίες αλλά και αποτρέπουν την επανεμφάνιση τους από τη πρώτη συνεδρία.
  Συνεδρίες : 2-4
  Επανάληψη: Ανά μήνα
 • WrinklEraser:
  Eνα μεσαίου προς βαθύ χημικό πίλινγκ, με άμεσα ορατά και μακράς διάρκειας αποτελέσματα. Βελτιώνει την υφή και την όψη του δέρματος, βελτιώνει θεαματικά τις επιφανειακές ρυτίδες και τα σημάδια πρόωρης γήρανσης (π.χ. κηλίδες, χαλάρωση δέρματος) και βελτιώνει σημαντικά τις ουλές ακμής. Επιτυγχάνεται ένα λείο και απαλό δέρμα με υγιή και φωτεινό τόνο απαλλαγμένο από ατέλειες που έχουν συσσωρευτεί από την πάροδο του χρόνου.
  Συνεδρίες : 3
  Επανάληψη: Ανά 15 ημέρες
 • ΑntiMela:
  Μια θεραπεία κατά των δυσχρωμιών με 2 θεραπευτικά σχήματα : 1) πρόωρη φωτογήρανση και 2) Διαταραχές μελάγχρωσης. Με την καινοτόμα φόρμουλα από τρανεξαμικό οξύ εμπλουτισμένη με διαφορετικά συστατικά μετατρέπεται σε ένα ισχυρό κοκτέιλ για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών. Μια ολοκληρωμένη φόρμουλα καθημερινής προστασίας του δέρματος για την καταπολέμηση της υπερμελάγχρωσης και των συνεπειών του οξειδωτικού στρες με μια προηγμένη φωτοπροστασία. Ακολουθείται από ολοκληρωμένη αγωγή μετά την ιατρική θεραπεία.
  Συνεδρίες : 1-2
  Επανάληψη: Ανά 2 μηνες

Η διάρκεια του αποτελέσματος στα βαθιά peeling είναι για όλη τη ζωή όσον αφορά στις ουλές από ακμή ή για αρκετά χρόνια όσον αφορά τα υπόλοιπα προβλήματα. Σε ελαφρύτερα peeling μπορεί κάποιος με περιοδικές εφαρμογές να συντηρεί το αποτέλεσμα.

TI EINAI TA ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ;

Πρόκειται για μία τεχνική απολέπισης της επιδερμίδας με την χρήση σκευασμάτων από άλφα και βήτα υδροξυοξέα. Είναι χημικές ουσίες που προκαλούν κερατόλυση των κυττάρων της επιδερμίδας. Προσφέρουν αύξηση κολλαγόνου και ελαστίνης, αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος ,πάχυνση της επιδερμίδας, μείωση πόρων του δέρματος, αντιμετώπιση ακμής και βελτίωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

 • Shine Now:
  Πείτε αντίο στην θαμπή και μονότονη επιδερμίδα. Μια σειρά από πίλινγκ άμεσης λάμψης ακόμα και για μια εμφάνιση της τελευταίας στιγμής. Χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Ιδανικό και σε ευαίσθητα με ευρυαγγείες δέρματα. Αποτελεί την εισαγωγική θεραπεία στα χημικά peelings.
  Επανάληψη: Ανά 10 μέρες
 • AntiAge Milk Peel:
  Προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με όφελος μια καθαρή , λαμπερή επιδερμίδα ενώ παράλληλα λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, καθώς προκαλεί την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος. Αποκτήστε νεανική όψη και λάμψη με κάθε θεραπεία.
  Συνεδρίες : 4
  Επανάληψη: Ανά 15 μέρες
 • ΑcneMask Peel :
  Ιδανική θεραπεία ενάντια στην παραγωγή σμήγματος από τους πόρους του δέρματος. Λειτουργεί ως αντιφλεγμονώδες κατά της ακμής. Ιδανικό και για λιπαρά δέρματα για μείωση των διευρυμένων πόρων του δέρματος.
  Συνεδρίες : 4
  Επανάληψη: Ανά 15 μέρες
 • AntiRouge:
  Ένα ενεργό και αποτελεσματικό σύμπλοκο για την πλήρη αποκατάσταση της χρόνιας ερυθρότητας και της ροδόχρου ακμής. Ειδικά σχεδιασμένο με αντιμικροβιακή δράση για να βοηθήσει στη μείωση της ερυθρότητας και την πρόληψη των υποτροπών.
  Συνεδρίες : 4
  Επανάληψη: Ανά 15 μέρες

Θα πρέπει να αποφεύγονται την περίοδο του καλοκαιριού και τις ήμερες με έντονη ηλιοφάνεια. Για τα βαθύτερα peeling κατάλληλη εποχή είναι από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο. Τα ελαφριά peeling όμως μπορούν να γίνουν και πέραν αυτής της περιόδου. Η χρήση αντηλιακού θεωρείται απαραίτητη τουλάχιστον κατά το χρονικό διάστημα του κύκλου των peelings.

Ως αποτέλεσμα το δέρμα εμφανίζεται πιο ανανεωμένο, φωτεινό και με πολύ καλύτερη υφή. Αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα που δίνουν στο δέρμα κουρασμένη όψη. Βελτιώνεται το χρώμα του δέρματος δίνοντάς του τη φυσιολογική του φρεσκάδα. Αυξάνεται η ελαστίνη και το κολλαγόνο.

Αντενδειξεις των peelings

Το χημικό peeling πρέπει να αποφεύγεται από άτομα που:

 • Έχουν υποτροπιάζων έρπη
 • Ακολουθούν θεραπεία με ισοτρετινοΐνη.
 • Το επάγγελμά τους απαιτεί πολύωρη έκθεσή τους στον ήλιο
 • Έχουν υψηλό συντελεστή επικινδυνότητας για την εμφάνιση δυσχρωματισμών στο δέρμα: μελαχρινοί, έγκυες γυναίκες και άτομα που λαμβάνουν φάρμακα που επηρεάζουν τη φωτοευαισθησία του δέρματος
 • Έχουν μυρμηγκιές
 • Έχουν τραύματα σε επούλωση ή έχουν κάνει πρόσφατη ακτινοθεραπεία
 • Έχουν ιστορικό χηλοειδών ή ουλών
 • Έκαναν κρυοθεραπεία μέσα στον προηγούμενο από τη θεραπεία μήνα
 • Έχουν τοπική δερματίτιδα, αλλεργίες και αυτοάνοσα νοσήματα
 • Έκαναν πρόσφατα βλεφαροπλαστική, λιποαναρρόφηση, lifting προσώπου, laser resurfacing.
logo
© 2016 Δέρμα Σώμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεύκης 11, 16672, Βάρη
2109656777 - 2109656778
info@dermasoma.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 21:00

Σάββατο: 9:00 - 15:00

SOCIAL